Van de makers van de originele Banshees is er nu ook de Advanced versie voor de gevorderde kaartwerper. Opnieuw ingericht en ontworpen voor een betere prestatie, met als resultaat betere en duurzamere kaarten die niet alleen beter door de lucht suizen maar ook een harder fluitend geluid maken wanneer ze voorbijvliegen. 

Zoals iedereen die wel eens met kaarten gegooid heeft weet is het gooien met kartonnen kaarten zinloos. Zodra ze ietwat gebogen zijn verliezen ze hun aerodynamiek en zijn ze haast onbruikbaar. De Banshees zijn daarentegen gemaakt van een speciaal soort plastic waardoor ze hun aerodynamische vorm niet verliezen en dus ideaal zijn om voor lange tijd mee te oefenen. Daarnaast hebben ze een scherp plastic oppervlak waarmee ze ergens in kunnen blijven steken als ze goed genoeg gegooid worden, maar desondanks niet gevaarlijk zijn.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Banshees Advanced Throwing Cards

  • €16,95


Gerelateerde producten

Banshees Throwing Cards

Banshees Throwing Cards

Precisie. Snelheid. Impact. Duurzaamheid. Deze combinatie van fantastische eigenschappen vormen een ..

€13,95

Draadspoel met magneetje

Draadspoel met magneetje

Met dit kleine apparaatje kun je op slinkse wijze mensen voor de gek houden. Om dit kleine wieltje z..

€2,95

Tags: Banshee Advanced, Banshees Advanced, Banshee card throwing, banshee throwing cards, murphy's banshee, murphy banshee, murphy's magic, banshee, bansee, banshees, throwing cards, werpkaarten, spielkarten werfen, karten werfen, kaarten gooien, kaarten werpen

De waardering van www.astonish.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.1/10 gebaseerd op 110 reviews.

Like ons op Facebook