Precisie. Snelheid. Impact. Duurzaamheid. Deze combinatie van fantastische eigenschappen vormen een fantastisch deck om mee te werpen.


Kaartwerpers gaan door tientallen decks heen terwijl ze hun vaardigheden oefenen. Banshees zijn gemaakt van een mix van speciale soorten plastic om de snijkracht en penetratiekracht te maximaliseren, en daarbij ook nog extra lang mee te gaan zodat je je geld niet verspilt aan verpeste kaarten.

Banshees zijn bedacht en ontwikkeld door de gelauerde speelkaartontwerper Jason Brumbalow nadat hij hoorde dat de kaarten die door Wereldrecordhouder Rick Smith Jr. met een fluitend geluid door de lucht vlogen. Did deed hem tot het idee komen om oefenspeelkaarten te ontwikkelen die exclusief zijn gericht op het werpen van kaarten, die honderden worpen aankunnen zonder te beschadigen en die bovendien een hoorbare gil geven wanneer ze door de lucht vliegen. Je hoeft echter geen expert te zijn om een indrukwekkend resultaat te behalen. Deze kaarten hebben een uniek vormgegeven layout die deze 'gil' zo goed mogelijk laten horen terwijl ze door de lucht scheuren.

Voor iedereen die in de gaten wil houden in hoeverre dit deck ook daadwerkelijk snijdt is er op de voorkanten een speciaal meetsysteem toegevoegd. Bovendien zijn de randen extra scherp gesneden voor een maximaal snij-effect.

Banshees zijn het resultaat van een onophoudelijke focus op vakmanschap, en het eerste deck dat de lat omhoog legt voor resultaten bij het gooien van kaarten.


Let op: Dit is de tweede druk van het Banshees deck met een mat doosje. "Second Edition" is leesbaar op het doosje. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Banshees Throwing Cards

  • €13,95


Gerelateerde producten

Bicycle Magnetic Rider Back Cards 2-Pack

Bicycle Magnetic Rider Back Cards 2-Pack

2 Poker-formaat Bicycle Rider Back (807) Magnetic Cards per pakje.Elke Magnetic Card bevat een zeer ..

€12,95

Banshees Advanced Throwing Cards

Banshees Advanced Throwing Cards

Van de makers van de originele Banshees is er nu ook de Advanced versie voor de gevorderde kaartwerp..

€16,95

Tags: Banshees Throwing Cards, Banshee, Banshees, Throwing cards, throwing, throw, gooien, werpen, werpkaarten, gooikaarten, speciale kaarten, cardistry, trucs,

De waardering van www.astonish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.1/10 gebaseerd op 106 reviews.

Like ons op Facebook