• Bicycle Astronomy

Het Bicycle Astronomy Deck bevat afbeeldingen van enkele zeer bekende en gerenommerde astronomen in beeldschone gegraveerde collages. Het deck is ontworpen door designer Georgia Young.


Commentaar van de ontwerpster: "Toen ik gevraagd werd om een astronomie-deck voor Bicycle te maken wist ik dat dat een bijzondere uitdaging zou gaan worden. Iedereen weet er wel iets van, maar om dit deck en het vakgebied van de astronomie eer aan te doen, moest ik me flink gaan verdiepen. Het begon met slechts twaalf plekken die vrij waren op de voorkanten van de court cards. Hoe moest ik kiezen? Wetenschap bouwt zich namelijk langzaam op, en iedere nieuwe doorbraak is alleen mogelijk met de juiste beschikbare voorkennis. Dus dat werd mijn basis: ik bleef bij de voorvaderen van deze leer. Mijn tweede vraagstuk: welke astronomen moest ik aan welke kleuren koppelen? Misschien kun jij er wel achter komen waarop ik deze beslissing genomen heb. Trouwens, iets wat ik verder opmerkelijk vind is dat er uberhaupt Vrouwen afgebeeld zijn, aangezien die niet per se welkom waren in de wetenschap. Dat kostte me ook nog wat extra zoektijd, maar het feit dat ze er op staan is een eerbetoon aan hun moed en intelligentie die niet genegeerd kon worden. Dat is overigens de gemene deler in al deze personen: hun onstilbare honger naar kennis in combinatie met duizelingwekkende intelligentie. Vergeef me als ik ergens ontoereikende keuzes of interpretaties heb gemaakt van deze geniale individuen."


Gemaakt in de USA.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bicycle Astronomy

  • Merk: Bicycle
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Bicycle Stargazer

Bicycle Stargazer

Verlies jezelf in de endeloze ruimte met Bicycle Stargazer. Met behulp van zilveren folie stralen de..

€6,95

Bicycle Zodiac

Bicycle Zodiac

Het prachtige Bicycle Zodiac deck is gebaseerd op de Chinese dierenriem. De azen zijn namelijk omrin..

€6,95

Bicycle Realms Black

Bicycle Realms Black

Volgens het Boeddhisme ervaren alle levende wezens wedergeboorte binnen de zes werelden. Begeerten e..

€11,95

Bicycle Hidden

Bicycle Hidden

Dit deck, dat gehuld is in mysterie, bevat het symbolisme van geheime gezelschappen. Laat Bicycle Pl..

€7,95

Bicycle Astronaut

Bicycle Astronaut

Uw volgende kaartspel of magische routine zal niet van deze wereld zijn met dit volledig custom Bicy..

€10,95

Tags: Bicycle Astronomy, Astronomy deck, astronomy playing cards, sterrenkundigen kaarten, sterren deck, astronomie deck, astronomie speelkaarten, bicycle 808 astronomy, club 808 astronomy, gold 808 club deck, astronomy, astronomie, stars, sterren, ster, star

De waardering van www.astonish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.1/10 gebaseerd op 110 reviews.

Like ons op Facebook