Ellusionist heeft de beroemde Bicycle Masters, die we allemaal kennen en liefhebben, nieuw leven ingeblazen.


Er is iets fijns aan vertrouwdheid. We gebruiken elke dag dezelfde tandpasta, eten elke week dezelfde maaltijden en rijden tot tien jaar lang met hetzelfde merk auto. Sommigen leven volgens de regel: "Als het niet kapot is, maak het dan niet."

Als goochelaars gebruiken velen van ons hetzelfde Bicycle Rider Back deck voor al onze kaarttrucs. We weigeren te veranderen.

Maar dat brengt een nieuw probleem met zich mee. Als we nooit veranderen, hoe kunnen we dan iets beters ervaren?

Daar komen de Bicycle Legacy Masters in beeld.

In 2009 debuteerde Ellusionist met een nieuwe draai aan het traditionele 'Bicycle Rider Back'-ontwerp van USPCC. Het was beter, maar zag er nog steeds hetzelfde uit... en kreeg de naam Masters.

Het ontwerp was niet te onderscheiden van een standaard Bicycle Rider deck, maar het gevoel was vele malen beter. Deze kaarten zijn als een fijn gerijpte wijn. Je zou het nooit weten door er alleen maar naar te kijken, het ziet er hetzelfde uit als elke andere fles - of in dit voorbeeld, een standaard deck, maar in beide gevallen gaat het allemaal om de ervaring!


Elke plooi is liefdevol geupdate met een trotse Amerikaanse adelaar en metallic goudroze accenten om de premium stamboom aan te duiden. Alhoewel de faces zijn verbeterd zijn ze specifiek ontworpen om minimale veranderingen te hebben... niet voor niets.

Aanvankelijk maken grote veranderingen een groot verschil, maar naarmate het aantal veranderingen toeneemt, neemt de effectiviteit van die veranderingen af. Daarom is het drukken van de binnenste plooien uit, het reliëf is uit. Dat zijn niet de dingen die er toe doen in een deck als dit en ze voegen de meeste kosten toe. Een front-line deck is het meest gebaat bij gevoel, dus dat is precies waar de aandacht naar uitging.


Legacy Masters zijn hetzelfde Rider Back deck dat je kent en liefhebt, maar dan beter!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bicycle Legacy Masters Blue

  • Merk: Bicycle
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,50


Gerelateerde producten

Bicycle Legacy Masters Red

Bicycle Legacy Masters Red

Ellusionist heeft de beroemde Red Bicycle Masters, die we allemaal kennen en liefhebben, nieuw leven..

€7,50

Tags: Bicycle Legacy Masters Blue, legacy, bicycle, uspcc, ellusionist, ellusionist bicycle, legacy masters, legacy blue, blue masters, blue, blauw, premium rider back

De waardering van www.astonish.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.2/10 gebaseerd op 109 reviews.

Like ons op Facebook