Ontworpen door de makers van de internationaal geprezen serie "The Memory Arts", Sarah Trustman en David Trustman. The Bicycle Memoria Deck brengt een eerbetoon aan de grootse geschiedenis van de Mnemonic Arts (Memory Arts), een traditie die de magische gemeenschap al eeuwenlang ten dienste staat.


Het ingewikkelde, maar klassieke ontwerp zal zeker alle doelgroepen aanspreken: de professionele goochelaar, kaarttechnicus, cardist, mnemonist, verzamelaar, alledaagse speler... in principe elke kaartliefhebber die op zoek is naar een kaartspel dat fris en anders is, zonder het klassieke uiterlijk en gevoel van een kaartspel te verliezen!


Het ontwerp van de achterkant is voorzien van geometrische geheugenapparaten van meester-mnemonisten, Gregor von Feinaigle en Giordano Bruno, die speels worden uitgelicht door karakters uit het Memory Arts System. Klassiek, eenvoudig genoeg voor alle toepassingen, en zeker een historisch verzamelaarsobject, maar het Bicycle Memoria Deck is veel meer dan het op het eerste gezicht lijkt.


Het ontwerp van de North Star maakt het Memoria Deck bijna onmerkbaar eenrichtingsverkeer. De kleinere Feinaiglian-rasters en Lullian-wielen in alle vier de hoeken stellen de gebruiker in staat om een subtiel markeersysteem toe te passen met een overvloed aan variaties en gebruiksmogelijkheden, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren. (De kaarten zijn niet gemarkeerd - je kunt de roosters gebruiken om waarden en kleuren te markeren, of kaartlocaties als je een stapelsysteem gebruikt).


Gebruikers van het Memory Arts System voor het werken met een mem-deck zullen genieten van de voordelen van het gebruik van het grotere centrale raster om snel stack-flashcards te maken. (Als u niet bekend bent met het Memory Arts System, wordt de indeling van het raster uitgelegd op een bijgeleverde infokaart, zodat u het kaartspel kunt gebruiken voor elke stapel flashcards die met elk systeem is opgeslagen, zelfs per rote!)


De klassieke court cards zijn voorzien van een bijgewerkt kleurenpalet, wat de samenhang van het kaartspel verder aanvult. Aangepaste Jokers (één kleur, één zwart-wit) worden vertegenwoordigd door een speelse acrobatische geheugenolifant, die ook voorkomt in de unieke Ace of Spades van het Memoria Deck.


De kaarten zijn verpakt in een op maat gemaakte maar klassieke Bicycle-branded tuck box met een aangepaste verzegeling. De achterkant van het doosje heeft de kaart op ware grootte als een klein cadeautje voor onze geliefde mede-tovenaars.

  • Gedrukt door de United States Playing Card Company
  • Infokaart verklaart de verborgen geheugentoestellen van het kaartspel

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bicycle Memoria Deck (Feinaiglian Grid)

  • Merk: Bicycle
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €13,95


Gerelateerde producten

Bicycle Gold

Bicycle Gold

Dit deck bestaat uit:Opbergdoosje gemaakt van reflecterende gouden folie100% nieuw artwork op iedere..

€11,95

Bicycle Old Masters 2nd Edition

Bicycle Old Masters 2nd Edition

Bicycle Old Masters 2nd Edition Speelkaarten - Johnny Whaam brengt u een collectie van de grootste s..

€18,95

Tags: Bicycle Memoria Deck (Feinaiglian Grid), feinaiglian, memoria, bicycle, bicycle memoria, blue, memory, memory arts, mnemonic, mem deck,

De waardering van www.astonish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.1/10 gebaseerd op 106 reviews.

Like ons op Facebook