Perpetua, ontworpen samen met Arturo Schöndube & Javier Natera, is 1 van de slechts 2 decks waar Ellusionist ooit aan heeft samengewerkt met talent van buitenaf. 

Perpetua ontleent haar naam aan de heilige martelares die gevangen werd gehouden in de oude stad Cartago. Haar dagboek is een van de zeldzame overgebleven documenten geschreven door een vrouw in de oude wereld.

De ontwerpers van het kaartspel, geobsedeerd door eindeloze Escher-achtige kunstwerken, creëerden een metaforisch stadslandschap van Cartago zonder begin en einde. Het is eeuwigdurend. 

Binnenin de tuck vind je een volledig op maat gemaakt kaartspel. De card backs, de court cards, de pips, de jokers en de kleuren zijn allemaal geïllustreerd met geometrische kunstwerken.  

Het gebruikte materiaal is het bekende Ellusionist Luxury-pressed E7 dat debuteerde op Cohorts, voor een slanke en duurzame ervaring die onze klanten zijn gegroeid om te verwachten. 

Perpetua is een must-have kaartspel, waarbij het ontwerp zelf evenveel intrige creëert als de trucs die je ermee uitvoert.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Perpetua

  • €9,95


Gerelateerde producten

Knights

Knights

Daniel Madison en Chris Ramsay hebben de handen in een geslagen om jou een van de elegantste en kwal..

€12,95

The Ellusionist Deck

The Ellusionist Deck

Het speciale Ellusionist Deck was van origine alleen beschikbaar voor personeel van het gelijknamige..

€39,95

Views X Ellusionist Playing Cards

Views X Ellusionist Playing Cards

Ellusionist is samen met de ontwerpers van Got Magic aan de slag gegaan om 5000 decks van hun allere..

€14,95

Tags: Perpetua, carthago, cartago, perpetua deck, perpetua escher, zwart, wit, zwart-wit, perpetua playing cards, perpetua ellusionist, ellusionist, e7, escher, escher deck

De waardering van www.astonish.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.1/10 gebaseerd op 106 reviews.

Like ons op Facebook